Príbeh vzniku značky " Tie man Fashion "

Príbeh vzniku značky

Príbeh značky Tie Man Fashion

 

Elegán? Kde? Ako vyzerá? Prvá otázka, nad ktorou sa zamýšľa muž, ak počuje, že nejaká žena ohodnotí dobre vyzerajúceho muža, ktorý práve prešiel okolo nej. Poďme sa spolu pozrieť na to, čím taký elegán vyniká.

Ako to všetko začalo? Jedného dňa sme sa rozhodli priniesť na trh niečo, čo nám samotným chýbalo, a to doplnok s eleganciou a dôvtipom. Hľadali sme elegantný a zároveň vkusný pánsky náramok, ktorý by podčiarkol výnimočnosť svojho nositeľa. Niečo malé, ale exkluzívne pôsobiace.

V roku 2018 sme dali šancu na život značke Tie Man Fashion, na ktorej sme dlhšiu dobu pracovali. Od začiatku je tu pre gentlemanov, ktorí majú radi originálne, kvalitné a nadčasové doplnky, ktoré pomáhajú dotvoriť ich jedinečnú osobnosť.

Výzva pre Tie Man Fashion

Práve osobnosť, detail a komplexnosť sú tri hlavné piliere, na ktorých je vybudovaný duch značky. Každý muž, ktorý bude používať produkty značky Tie Man Fashion, dodá svojmu vzhľadu pomyselnú čerešničku na torte, pretože detaily robia osobnosť a dotvárajú našu jedinečnosť. Či už je to originálna vôňa alebo jednoduchý, ale podrobne vypracovaný opasok z vysokokvalitnej hovädzej kože. Sebavedomí a štýloví gentlemani si určite prídu na svoje. Svojou špecifickosťou v oblasti módy a produktov nás budú poznať až v zahraničí.      
       

Ako to s nami vyzerá?

Vízia bola vytvoriť značku, reprezentujúcu mužov, ktorí nezanevreli na starú dobrú klasiku a neuprednostňujú súčasnú (rýchlo sa meniacu) módu.

My to robíme moderne a zároveň nadčasovo pre všetkých gentlemanov, ktorí sa neboja ukázať svoj jedinečný štýl. Dbáme na ekológiu a používame prírodné materiály a taktiež zloženia, to bol dôvod vzniku koncepcie, ktorú predstavuje Tie Man Fashion. Naše kozmetické produkty sú vyrobené na prírodnej báze a nedráždia pokožku. Vyživujú, regenerujú a revitalizujú. Doplnky, ktoré môžete nájsť v kolekcii Tie Man Fashion sú ručne vyrábané so zmyslom pre detail. Originálne balenia našich produktov sú taktiež v súlade so životným prostredím.


Buď elegánom s Tie Man Fashion

Muž, ktorý nosí produkty Tie Man Fashion vzbudzuje rešpekt, vie čo chce a ide si za tým. Je sebaistý, má rád pozornosť. Je povestný svojim šarmom a vždy zanechá dobrý dojem. Ešte predtým než prehovorí, je viac než jasné, že do miestnosti vstúpil niekto, kto zosobňuje úspech a nenútenú eleganciu. Nejedna dáma je okúzlená jeho uhladenosťou a príťažlivým zjavom. Ľahko si dokáže získať pozornosť aj tých najžiadanejších žien.
     

Inšpirácia pre mužov

Jedinečnosť našej značky spočíva v tom, že každá kolekcia je inšpirovaná hrdinom. Traja páni – Woodman Pietro z Anglicka, Vernal – de Goswallo z Talianska a Le- Beau Ocelot z Francúzska. Národnosti, ktoré sú povestné mužskou eleganciou a krásou. Tie Man Fashion prináša kúsok z nich priamo k vám pomocou našich unikátnych doplnkov a kozmetiky. Woodman Pietro vzbudzuje rešpekt a vášeň. Vernal – de Goswallo je svieži mladý gentleman, ktorý si užíva radosti nečakaných očarujúcich životných momentov. Le- Beau Ocelot má vysoké hodnoty a je úspešným vodcom vo svete elegancie. Je na vás, ktorého z nich si vyberiete a necháte sa ním inšpirovať.

 

Čo poviete, idete do toho rizika, vyskúšať zaujať okolitý svet s našou značkou?